TMOBB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Samsun Şubesi 16. Olağan Kurulu gerçekleştirildi. Kurulda, mevcut başkan Cevat Öncü ve listesi tek aday olarak yeniden başkan seçildi.

İMO Samsun Şubesine kayıtlı 2 bin 500 mühendisin olduğunu ifade eden Cevat Öncü, ''Bu üyelerin yarısı merkez ve ilçelerde diğer yarısı da Amasya, Tokat, Yozgat, Sinop ve Ordu illerine dağılmış durumda. Tek aday tek liste olunca seçime katılım biraz düşük oluyor ama özellikle orta yaş grubundaki meslektaşlarımız odamıza sahip çıkıyorlar. Gelecek dönemde devam eden projelerimizi gerçekleştirmek, odamıza daha iyi hizmet vermek ve üyelerimizle ilişkilerimizi pekiştirmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aynı zamanda genel merkez delegasyonu burada oluşuyor, Ankara'da Samsun'u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Odamıza, camiamıza ve meslektaşlarımıza hayırlı olsun.'' diye konuştu.

İMO Samsun Şubesi'nin 16. Dönem yönetim kurulu listesi ise, Cevat Öncü, Zeki Bayrak, Selim Camadan, Hüseyin Talak, Yılmaz Tüfek, Arda Karabulut, Serdar Bektaş isimlerinden oluştu.

Zerrin SOMUNCU