Asbaşkan Özkul, Giresunspor'un iyi yolda ilerlediğini belirterek, 'Geçtiğimiz haftalarda çok iyi futbol oynuyorduk fakat şanssızlıktan galip gelemiyorduk. Şu an o şanssızlığımızı yenerek maçlarımıza devam ediyoruz. Önümüzde Denizli maçı var ve o maç da çok zor bir maç olacak. Bundan sonraki maçlara teker teker bakacağız. Bütün maçlarımız bizim için artık final. Giresunspor gücü doğrultusunda inşallah bütün maçlarına galibiyet parolası ile çıkarak ligi en iyi yerde bitirmek için elinden geleni yapacaktır' dedi.

'Belki erken ama Giresunspor bulunduğu konum ile play-off'un içinde zaten' diyen Özkul, 'Ben Giresunspor'un play-off'un dışında kesinlikle kalmayacağını düşünüyorum. Şansımız da yaver giderse play-off oynayıp bir üst lige çıkmak istiyoruz' ifadelerini kullandı.

'TAKIMDA KOLEJ HAVASI VAR'
Takımın geçen yılki iskeletini bozmadıklarını hatırlatan Özkul, 'Bu dönem sadece eksik yerlere transferler yaptık. Takımın havasını bozmayacak, takıma uyum sağlayacak transferler yaptık. Ekibimizde şu an bir kolej havası var, aile ortamı var. Futbolcusu, personeli, yönetimi, teknik heyeti hepsi kaynaşmış durumda. Başarının sebebi olarak bunu görüyoruz. Bir de Giresunspor yönetimi olarak futbolcu kardeşlerimize ödemeleri zamanında yapıyoruz ve bize olan güvenlerini boşa çıkarmıyoruz' diye konuştu.