HaberlerDoğal lezzetler markalaşıyor

Doğal lezzetler markalaşıyor

Yemekleriyle ünlü Gaziantep'teki bitkisel ve hayvansal gıda üreticileri, ürettikleri doğal lezzetleri markalaştırıyor

Doğal lezzetler markalaşıyor

Yemekleriyle ünlü Gaziantep'teki bitkisel ve hayvansal gıda üreticileri, Gaziantep Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği öncülüğünde "Sahre" markası çatısı altında toplanıp Türkiye'ye açılabilmek için kolları sıvadı. Gaziantep Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Türkman, birliğin 9 ilçe ve köylerinde 5 bin 400 üyesi bulunduğunu belirterek, "Değerinden alırsanız üretici üretmeye başlar. Bunun için köylerdeki üyelerimizin doğal ve sağlıklı ürünlerini alarak işletmemizde 'Sahre' markasıyla satıyoruz. Tüketicilerimize doğal ve sağlıklı, katkısız ürünler sunuyoruz. Şu anda ürünler, üreticimizden geliyor. Antep peynirinden sade yağa, kaymaktan keçi ve inek yoğurduna, zeytinden bal ve yumurtaya kadar tüm ürünleri üyelerimiz getiriyor. Üreticinin ürününü değerinde almamız gerekiyor. Çünkü üretim biterse hepimiz kaybederiz. Bunun için göreve gelir gelmez, Hazineden yer tahsisi için başvuru yaptık" ifadelerini kullandı.





SIRADAKİ HABER
}