Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Orta Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Yılmaz Uzunlar ile Samsun Turizm ve İş Adamları Derneği (SAMTİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Mustafa Öztürk My House Otel'de düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Yılmaz ve Uzunlar turizm sektörü ile ilgili bilgi alışverişinde bulunarak, Samsun'un turizminin geliştirilmesi adına istişarede bulundular.

TÜRSAB'TAN DESTEK

Toplantıda Samsun turizmine bir destek de TÜRSAB'dan geldi. Geçtiğimiz günlerde Samsun Turizm ve İş Adamları Derneği (SAMTİAD) ile Samsun Büyükşehir Belediyesi, kente gelen turistlerin günübirlik değil daha uzun süre kalmalarını sağlamak amacıyla proje başlatmıştı. Başlatılan projeye katkı sağlamak için 18 Eylül'de düzenlenecek gezi programı için Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar da destek vereceğini açıkladı. Yürütülen projenin önemine değinen Uzunlar, "Samsun'un tanıtımına katkı veren bu tür projeler için elimizden geleni yapacağız. Çünkü şehrimiz Karadeniz Bölgesi'nin önemli şehirlerinden birisi. Tarihi, kültürel ve sosyal alanlarda oldukça güzel olan şehrimizi tanıtmak adına bu tür projeleri önemsiyoruz. Bu kapsamda 18 Eylül'de yapılacak olan gezi programına destek olacağız" diye konuştu.

BİLGİYİ ARTIRMAK ÖNEMLİ

SAMTİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Öztürk ise, "Amacımız Samsun'daki turizm sektöründe çalışan personellerin Samsun hakkında bilgisini arttırmak. Bu amaçla bu projeyi yaptık. Bize destek veren TÜRSAB Yılmaz Uzunlar'a teşekkür ederim" dedi