Salıpazarı ilçesinde 3 dönem başkanlık yapan 66 yaşındaki Hasan Düzenli, rahatsızlığı sonucu hayatını kaybetti.

Eski başkan Düzenli için Salıpazarı ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda tören gerçekleştirildi. Törene, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, Salıpazarı İlçe Garnizon Komutanı Hakan Akçay, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Salıpazarı ilçesi mülki ve idari amirleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Meydan alanında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, eski Belediye Başkanı Düzenli'nin vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirterek, 'Salıpazarı ilçesine bunca yıl emek vermiş, hizmet etmiş bir arkadaşımızın cenazesinin başında durmak yüreğimizi burkan bir durum. Hasan Düzenli'yi 30 yıla yakın süredir tanıyorum. Rahmetli ile ne zaman karşılaşsak, beni gördüğünde incitmeden, yormadan bütün nezaketiyle Salıpazarı için bir şeyler isterdi. Belediye Başkanlığı zamanında da sonrasında da karşılaştığımız zaman kulağıma eğilir ve camii yapımı ya da yardıma muhtaç olan bir vatandaşımız için yardım talebinde bulunurdu. Kendisi hep birlik ve beraberlikten yanaydı. Sabah kendisinin vefat haberini öğrendiğim zaman içim cız etti. Bu haberi duyup aynı duygular yaşadığımızı düşünüyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Nur içinde yatırsın inşallah' dedi.

Konuşmanın ardından tören alanında helallik alındı. Alınan helallikle ve yapılan dualarla birlikte Düzenli'nin cenazesi ilçede bulunan Merkez Cami'ye getirildi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından 66 yaşında ki Düzenli, Alanyaykın Mahallesi'nde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.