Samsun Bahçeşehir Koleji tarafından düzenlenen Bahçeşehir Koleji Samsun Tenis Cup Turnuvası 28 Eylül'de başladı. 2 gün süren turnuva, heyecan fırtınasına sahne oldu. Düzenlenen turnuvada, öğrenciler ve velileri farklı kategorilerde kıyasıya mücadele sergiledi. Turnuvadaki final maçlarının tamamlanmasının ardından ise ödül töreni düzenlendi.

SAMSUN DEMEK, SPOR DEMEK

Ödül töreninde konuşan Bahçeşehir Kolejleri Karadeniz Bölge Koordinatörü Savaş Boyar, "Samsun demek bayram demek, gençlik ve spor demek. Hal böyle olunca sanattan ve spordan asla taviz vermememiz gerekiyor. Bizler akademik başarı kadar sosyal başarıları da önemsiyoruz. Gelecekte nitelikli insan gücüne ihtiyacımız var. Sanatsal, sportif ve eğitim çalışmalarımızda bize destek veren velilerimize teşekkür ediyorum. Velilerimizin bize olan güvenleri ve bizlere emanet ettiği en kıymetli varlıklarını yarınlara en güzel şekilde taşıyacağız. Yelken Kulübü ve Tenis Kulübü ile organize projelerimiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

KUPA ALDILAR

Boyar, "Öncelikli amacımız, büyük önder Atatürk'ten ve 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünden feyz alarak, bu yıldızlarımızı sanatta, sporda yarınlara en iyi şekilde hazırlayacağız" dedi. Konuşmanın ardından, Boyar katkıları nedeniyle Samsun Tenis Kulübü Başkanı Özcan Dursun'a plaket takdim etti. Daha sonra ise düzenlenen turnuvada dereceye giren sporcular katılım sertifikası, madalya ve kupa ödüllerini aldı. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından tören sona erdi.

Şükrü Berk ASKAR