Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şubesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerine destek çayı düzenledi. Set Düğün Salonu'nda düzenlenen organizasyona dernek üyelerinin yanı sıra çok sayıda sivil toplum kuruluşunun temsilcisi de katıldı.

ANITTA TÖREN

Organizasyonda özellikle Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili çeşitli tişört, fular, kravat, kalem, rozet, yüzük, anahtarlık, çakmak gibi ürünlerin satışı yapıldı. 19 Mayıs'ta Samsun'da gerçekleştirecekleri etkinlikler ile ilgili bilgi veren ADD Şube Başkanı Işık Özkefeli, "Sabah 10.30'da Atatürk Anıtı'nda tören gerçekleştireceğiz. Bu törene birçok ilden özelikle gençler olmak üzere ADD üyeleri de katılacak. Saat 16.00'da ise Set Düğün Salonu'nda 'Cumhuriyet ve Seçim Güvenliği' isimli bir panel gerçekleştirilecek. Moderatörlüğünü Genel Başkanımız Tansel Çölaşan'ın yapacağı panele, CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, Yargıtay Onursal Cumhuriyet Başsavcısı Sabih Kanadoğlu ve eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal katılacak. Panelden sonra ise Kurtuluş İskelesi'nden başlayıp Atatürk Anıtı'nda son bulacak 'Fener Alayı' yürüyüşü yapılacak. Yapılacak tüm etkinliklere Atasının ve Cumhuriyetinin izinde yürüyen herkesi davet ediyoruz" diye konuştu.

Resimaltı (3): ADD Samsun Şubesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs etkinliklerine destek çayında tişört, fular, kalem, rozet, anahtarlık gibi ürünlerin satışı yapıldı.

Barış BUDANOĞLU