Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör İrfan Buz, Sancaktepe beraberliğinin ardından istifasını yönetim kuruluna sundu. Yönetim tarafından istifası kabul edilen İrfan Buz, sosyal medya üzerinden konuyla alakalı açıklamada bulundu.

Samsunspor'da İrfan Buz istifa etti

SAMSUNSPOR'A ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR

İrfan Buz açıklamada şu ifadelere yer verdi: ''2019/2020 sezon baş itibariyle çok önemli bir proje olarak gördüğüm Samsunspor'u hak ettiği yere taşıma sürecine teknik direktör olarak dahil oldu. Yaklaşık 4 aydır bu sürece maksimum katkı vermek için büyük bir heyecanla çalıştım. Ancak geldiğimiz nokta itibariyle artık kulübümüze katkı veremeyeceğimi düşündüm ve Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda ekibimle birlikte istifa etme kararı aldık. Geldiğim ilk günden beri bana destek veren başkanlarımız Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık başta olmak üzere Genel Menajer Mustafa Aztopal, Teknik Menajer Yücel Uyar tüm yönetimimize ve beni bağrına basan büyük Samsunspor taraftarına canı gönülden teşekkür ederim. Futbolda bu tür kararların uygun zamanda alınması gerektiğini düşünüyorum. Geride namağlup ve iyi bir takım bıraktık. Kalan sürede Samsunspor'a şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.''

İrfan Buz, Samsunspor'un başında görev aldığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet ve 4 beraberlik alarak 22 puan toplayabilmişti.