Atatürk Anıtında düzenlenen törende Kaymakam Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Garnizon Komutanı P. Yzb. Osman Polat anıta çelenk sundu. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.
Törene Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Osman Polat, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Tolga Çiftçi, Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
29 Ekim Pazar günü saat 13.00'de Kaymakam Mitat Gözen makamında tebrikleri kabul edecek. Daha sonra Atatürk Meydanı'nda düzenlenecek kutlama programında protokol üyeleri öğrencilerin ve halkın bayramını kutlayacak. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Kaymakam Mitat Gözen törende bir konuşma yapacak. Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, 10. Yıl Nutku ve şiirlerin okunmasının ardından ödül törenine geçilecek. Halk oyunları ekiplerinin gösterisinin ardından program geçit töreni ile sona erecek.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı