Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta 21.'si düzenlenen din görevlileri yağlı güreşlerine katıldı.

Samsun Doğupark'ta bulunan Güreş Sahası'nda gerçekleşen turnuvada Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Nuh Can'dan plaket alan Usta, güreşin ata sporu olduğuna dikkat çekerek "Bu müsabakaları izlemek ve böyle organizasyonların içinde olmak mutluluk verici, ben bu organizasyonda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi.

ŞARKIYA EŞLİK ETTİ

Usta, beraberinde İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, İlkadım, Atakum, Bafra ve Alaçam ilçe başkanları ve yöneticileri ile birlikte Alaçam Ülkü Ocakları'nın düzenlediği Ferhat Hantal konserine katıldı.

Usta'nın 'Çırpınırdı Karadeniz' şarkısında ayağa kalkması ve bozkurt işareti yaparak şarkıya eşlik etmesi dikkat çekti. Gecenin önemine vurgu yapan Usta, 'Bu tip organizasyonlar bir ülkü taşıyan gençlerimizi ve bizleri çok mutlu ediyor, Burada MHP ailesinin birliğimizi, bütünlüğümüzü ve bizi biz yapan değerler altında davamıza her daim sahip çıkacağımızı bir kez daha duyurduk" dedi.