Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir tarafından açılışı yapılacak konferans, 2 gün boyunca Siber Güvenlik sektöründe yer alan yerli ve yabancı katılımcıları, firmaları, kamu ve akademi temsilcilerini bir araya getirecek.
Sektörün önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı konferansın bu yılki teması 'Siber Güvenlikte Küresel Oyuncu Nasıl Olunur?' olarak belirlendi.
Küresel Siber Güvenliğe Bakış, Uluslararası Firmalarla İş Birliği, Global Pazara Ulaşım Yolları gibi konu başlıklarının yer alacağı Konferansta ayrıca Dijital Çağda Siber Savaşlar, Silah Sistemlerindeki Siber Güvenlik, Siber Güvenlik Teknolojilerindeki Yol Haritası gibi konular da uluslararası siber güvenlik uzmanları tarafından masaya yatırılacak. Siber Güvenlik sektöründeki kadınları bir araya getiren bir panelin de yer alacağı konferansta, iki ülke ile de iş birliği anlaşmaları imzalanacak.
Türkiye'yi siber güvenlik alanında cazibe merkezi haline getirmek amacıyla düzenlenen konferansta 2 gün boyunca yerli ve yabancı heyetler, uluslararası misyon temsilcileri, Siber Güvenlik uzmanları ve ilgililerine ev sahipliği yapacak.
Türkiye'nin sahip olduğu milli ve yerli siber güvenlik ürün ve hizmetlerini, yine Türkiye'de yapılacak uluslararası bir etkinlikte tanıtmak amacıyla kümelenme üyesi firmaların stantlarıyla da yer alacağı 4. Siber Savaş ve Güvenlik Konferansının, iki gün boyunca binin üzerinde katılımcıyı ağırlaması bekleniyor. Konferansa katılmak için www.icwcturkey.com adresinden online kayıtlar yapılabiliyor.