Yılport Samsunspor, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Beyaz Grup 14. haftasında Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Lider Manisa'yı 6 puan geriden 31 puanla ligde 2. sırada takip eden Yılport Samsunspor, kaşılaşmadan galip gelip zirve yarışını kayıpsız sürdürmek istiyor. Şanlıurfaspor ise -14 puan ile son sırada yer alıyor.

SAMSUNSPOR - ŞANLIURFASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda yarın (24 Kasım Pazar) saat 13.30'da oynanacak Samsunspor - Şanlıurfaspor karşılaşmasını Karabük Bölgesi Klasman Hakemi Mustafa Hakan Belder yönetecek. Belder'in yardımcılığını Boran Turhan ve Osman Baruk yapacak. Mücadelenin 4. hakemliğini ise Emre Kaan Çalışkan yapacak. Samsunspor - Şanlıurfaspor mücadelesi TFF ile RTÜK arasındaki yönetmelik prosedürünün çözülemediği için canlı olarak yayınlanamayacak.

İZİN BELGELERİ ULAŞMADI

Samsunspor tarafından canlı maç yayınıyla ilgili olarak yapılan açıklamada şöyle denildi: "Yarın oynayacağımız (24 Kasım Pazar) Şanlıurfaspor maçının online canlı yayını olmayacaktır. Kulübümüzün online maç yayın hakkını elinde bulunduran Tarımtürk TV'nin online maç yayınlayabilmesi için gerekli izin belgelerin RTÜK tarafından, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) ulaştırılamaması nedeniyle geçen hafta olduğu gibi bu haftada da karşılaşmamız yayınlanamayacaktır. Sorunun en kısa sürede çözülmesini ve karşılaşmalarımızın tekrar canlı yayınlanması konusundaki hassasiyetimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."