Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Antalyaspor'da çalışmalar devam ediyor.

Kırmızı-beyazlı takımın golcü oyuncusu Ömer Şişmanoğlu, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

'ANTALYA BENİN İKİNCİ EVİM OLDU'
Yıllar sonra tekrar Antalyaspor forması giydiği için mutlu olduğunu dile getiren Ömer Şişmanoğlu, 'Burası sanki benim ikinci evim. 2 gol attım, ilk golüm Eskişehirspor'a karşı oldu ama puan olarak bir şey getirmedi. Maçtan galip gelseydik daha iyi olurdu. Rizespor maçında attığım gol ise galibiyet golü oldu. Attığım bu gole çok sevindim. Hem taraftar hem bütün Antalyaspor için sevindim. Çok önemli bir 3 puandı. Gol atmam beni çok mutlu etti' diye konuştu.

'HEDEFİM EURO 2016'
Her Türk futbolcu gibi hedefinin EURO 2016 olduğunu söyleyen Ömer Şişmanoğlu, 'Bütün Türk futbolcuların hedefi EURO 2016'da olmak. Herkes gidemiyor maalesef. Herkes en iyisini vermeye çalışıyor. Olursa çok mutlu olurum. Olmazsa da inşallah bir dahaki sefere' şeklinde konuştu.

'İLK 11'DE OYNAMAK DAHA RAHAT'
İlk 11'de oynamanın daha rahat olduğunu dile getiren golcü oyuncu Ömer Şişmanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:
'Oyuna sonradan girince daha az zamanın oluyor. Daha fazla koşman lazım. ilk 11'de olduğun zaman gol atmak için daha çok zamanın oluyor. Bence ilk 11'de oynamak daha iyi. Sonradan oyuna girip gol atıp, takıma galibiyet getirmek de çok güzel bir duygu.'

'SİVAS'TA BİZİ CEHENNEM BEKLİYOR'
Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Sivasspor maçını da değerlendiren Şişmanoğlu, 'Sivasspor maçı çok zor olacak. Orada bizi bir cehennemle karşılaşacağız. Çünkü 3 puana çok ihtiyaçları var. Bizim de maçı kazanmamız gerekiyor. Maçtan galip gelirsek daha rahat bir şekilde önümüze bakabiliriz. Ondan sonra da Antalyaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız inşallah' dedi.