Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 16'ncı haftanın açılış müsabakasında Bilecikspor kendi saha ve seyircisi önünde Akpınar Spor'u 7-1 yenerken, Bilecikspor forması altında oynadığı 3 maçta 8 gol atan Nebi Aktürk maçın yıldızı oldu. Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 17'nci gelişen bir atak sonrası penaltı kazandı. Topun başına geçen Hakan Dönmez topu filelere göndererek durumu 1-0'a getirdi. Bu gol sonrasında ataklarına devam eden Bilecikspor maçın 45'inci dakikasında Ahmet Çağan durumu 2-0'a getirdi. Bu gol ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarıya da iyi başlayan Bilecikspor 50'inci dakikasında Yusuf Fidan ile durumu 3-0'a getirdi. Bu golden 7 dakika sonra Bilecikspor'un devre arasında Gölpazarı Belediyespor'dan transfer ettiği ve ligin ikinci yarısında oynadığı 2 maçta 5 gol atan Nebi Aktürk durumu 4-0'a getirdi. Maçın 69'uncu dakikasında Bilecikspor bir penaltı atışı daha kazandı. Topun başına geçen Ahmet Tombak topu filelere göndererek durumu 5-0'a getirdi. Bu golden sonra nadir gelişen Akpınar Spor ataklardan birinde maçın 79'uncu dakikasında Akpınar Spor bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Oğuzhan Karabektaş topu filelere göndererek durumu 5-1'e getirdi. Yediği penaltı golünden sonra Bilecikspor ataklarına hız kesmeden devam ederken, maçın 88'inci dakikasında Nebi Aktürk kendisinin ikinci takımının altıncı golüne imza atarak durumu 6-1'e getirdi. Bu golden sonra maçın uzatma dakikalarında Nebi Aktürk tekrar sahneye çıkarak durumu 7-1'e getirerek, hat trick yaptı. Bu gol aynı zamanda maçın skoru olurken, Bilecikspor maçı 7-1 kazandı. 16'ncı haftaya 37 puanla ikinci sırada giren Bilecikspor bu galibiyetle 40 puana yükselerek ikinci sıradaki yerini korudu.
3 maç 8 gol
Bilecikspor devre arasında Gölpazarı Belediye Spor'dan transfer ettiği Nebi Aktürk, oynadığı 3 maçta 8 gole imza atarak tüm dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncu Bilecikspor'un devre arasında yaptığı en iyi transfer haline gelirken, BAL ligi takımlarının bir anda kıskacına girdi.
'Biz tüm maçlarımızı kazanıp, 1308 Osmaneli Belediyespor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz'
Maça sonu açıklama yapan Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, oyuncularını tebrik ederek, 'Nebi Aktürk'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. 3 maçta 8 gol atarak ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi. Biz takım olarak iyi oynuyoruz. Kalecimiz kurtarıyor, defansımız kesiyor, orta sahamız pas veriyor, ileri uçtaki oyuncularda boş geçmiyor. Biz böylece takım oluyoruz. Bu hafta biraz farklı bitti. Haftaya Osmaneli deplasmanında Osmaneli Gençlerbirliği Spor ile karşılaşacağız. Biz tüm maçlarımızı kazanıp, 1308 Osmaneli Belediyespor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Tüm oyuncularımı gösterdikleri iyi oyunlarından dolayı kutlarım' dedi.

Bilecikspor farklı kazandı