Terme Belediyesi, Ramazan akşamlarını manevi yönden zenginleştirmek ve vatandaşlara huzur dolu saatler yaşatmak amacıyla, ilçe merkezinde, Terme ırmağı yanına 27 dükkanın yer aldığı Ramazan Sokağı kurdu.

BOLCA ETKİNLİK

Teravih Namazı sonrası gerçekleştirilecek Ramazan Sokağı etkinliklerinde Kur´an-ı Kerim ziyafetleri, sema gösterileri, sohbet ve söyleşilerin yanı sıra şiir dinletileri, tasavvuf musikisi konserleri ile tiyatro, oyunlu yarışmalar, konser ve stand-up gösterileri yer alacak.

BAYRAM TADINDA

Sona gelen hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şenol Kul, dolu dolu programlarla vatandaşlara manevi yönden zengin Ramazan akşamları sunmayı hedeflediklerini söyledi. Amaçlarının, insanlara huzur ve coşku içinde bir Ramazan ayını yaşatmak olduğunu belirterek, 'Mübarek Ramazan ayına çok az bir süre kaldı. Terme'de ilk kez kurulan Ramazan Sokağı'nda bu yıl çok güzel programlar yapacağız. Anlamına uygun olarak yapacağımız etkinliklerle halkımıza bir nevi eski Ramazanları yaşatacağız. Terme'de Ramazan her akşam bayram tadında yaşanacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum' dedi