Fındık Fiyatları: Türkiye'nin en önemli ihracat ürünlerinden biri olan fındıkta sezonun kapanmasıyla birlikte elinde fındık kalan üreticiler fiyat araştırmalarına devam ediyor. Fındık fiyatları 2024  yılında da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Fındık fiyatlarının en yüksek işlem gördüğü Giresun'da fındık  117 - 145  'den alıcı buluyor. Fındığın en düşük alıcı bulduğu Sakarya'da fiyat ise  117 - 140

FINDIK FİYARLARINI NE KADAR!  20 MART çarşamva  İL İL FINDIK FİYATLARI

5 Mart Salı günü fındık fiyatları ne kadar? Fındık fiyatları yükseliyor mu düşüyor mu? Serbest piyasada fındık fiyatları ne kadar? Fındık fiyatlarında son durum ne? İşte il il güncel fındık fiyatları. Ordu, Samsun, Çarşamba, Zonguldak, Kocaeli, Ünye, Giresun, Düzce, Sakarya, Fatsa, Akçakoca, Terme ve Trabzon gibi fındığın bol olduğu yerlerde güncel fındık fiyatları.


Heyecan ve Dikkat Çeken Fındık Fiyatları!
19 Mart 2024 tarihi itibarıyla Karadeniz fındık piyasasında heyecan ve dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Bölgedeki bazı illerde fındık fiyatları yükselişe geçerken, bazılarında ise istikrar hakim.

Fiyat Artışı Yaşayan İller:

Fatsa: Fiyat ₺117'den ₺129'a yükseldi.
Giresun: Fiyat ₺120'den ₺130'a yükseldi.
Ordu: Fiyat ₺119'dan ₺129'a yükseldi.
Terme: Fiyat ₺118'den ₺122'ye yükseldi.
Ünye: Fiyat ₺120'den ₺129'a yükseldi.
Fiyatlarda Değişiklik Olmayan İller:

Akçakoca, Alaplı, Bafra, Bartın, Çarşamba, Düzce, Kocaeli, Sakarya, Samsun, Trabzon, Zonguldak
Fiskobirlik ve Ferrero Fiyatları:

Fiskobirlik: 28 Şubat 2024 tarihi itibarıyla ₺118 olan fındık alım fiyatı 19 Mart 2024 tarihinde de aynı kaldı.
Ferrero: 28 Şubat 2024 tarihi itibarıyla ₺120 olan fındık alım fiyatı 19 Mart 2024 tarihinde de aynı kaldı.
Uzman Görüşleri:

Uzmanlar, fındık fiyatlarındaki dalgalanmaların çeşitli faktörlere bağlı olduğunu, önümüzdeki dönemde fiyatların arz ve talebe göre şekilleneceğini belirtiyor.

Decoverse reklam filminde milli voleybolcu Hande Baladın rol aldı Decoverse reklam filminde milli voleybolcu Hande Baladın rol aldı

Fiyat Takibi:

Fındık fiyatlarındaki güncel gelişmelerden haberdar olmak için yetkili kurumların ve basın organlarının internet sitelerini takip edebilirsiniz.

Editör: Arda KERSU