Yılport Samsunspor A.Ş Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun'da bir internet sitesinin canlı yayınında açıklamalarda bulundu. ''Bizde şu an at var meydan yok. Sahamız yok'' diyen Yüksel Yıldırım, ''Alt yapı için belediyeden Batı Park'ta yer istiyoruz. Okçuluk Federasyonu lütfen oradaki yeri verin ki bende oraya güzel bir tesis kurayım. Önümüzdeki seneye hazır olsun'' dedi.

AYNI DİLİ KONUŞUYOR OLMAMIZ LAZIM

Atakum'da 300 -500 dönüm yer önerildiğini belirten Yüksel Yıldırım, ''Ben bunu Sayın Valimle konuştum. Vali, ''Ben bunu Samsunspor A.Ş'ye veremem'' dedi. ''Ben bunu belediyeye veririm, belediye derneğe verir, dernekte size kiraya verir'' dedi. Ben buraya dernekten kiralayacağım, para vereceğim, derneğe gelir sağlayacağım. Ben derneğe para veriyorsan bu paranı akıllı kullanılması için dernek yönetimiyle aynı dili konuşuyor olmamız lazım'' diye konuştu.

BENİM ÖNÜMÜ AÇMALILAR

Yıldırım sözlerini şu şekilde sürdürdü: ''Eğer Samsunspor'u Avrupa'ya taşıyacaksak, Türkiye'de şampiyonluğa oynayan dört büyükleri tokatlayan bir takım yapacaksak, belediyeler, Valilik benim önümü açacak Samsun'da. Buranın mülki amirleri ya Samsunspor'u sahiplenecek, ya da protokole gelmeyecek. Maçı izlemesinler. Ben maçı izlerken geliyor herkes hava atıyor, sonra çekiyor gidiyorlar. Bu bana artık koymaya başladı. Sen alt yapı tesisini yapacaksın, herkes taktir edecek. Sonra bu sokakta gezen herkes helal olsun diyecek. Samsunspor farklılaşacak. Samsunspor'u seviyor gibi gözüküp sevmeyenler var. Sonuçta Samsun halkı oy verip seçiyor. Sonuçta biz saygı gösteriyoruz ama seçilenlerin Samsunspor sevgisi hakkında şüphem var.''