Yılport Samsunspor'un liderliğini sürdürmek için 3 puan parolasıyla çıkacağı Pendikspor karşılaşması birazdan başlayacak. Pendik Stadı'nda oynanacak mücadeleye Samsunspor, Nurullah Aslan, Caner Arıcı, Guido Koçer, Atabey Çiçek, İlyas Kubilay Yavuz, Ercan Yazıcı, Gökhan Aslan, Erkam Reşmen, Ferhat Çulcuoğlu, Gökhan Meral, Bahattin Köse ilk 11'i ile çıkıyor.

Samsunspor'un rakip Pendikspor'un ilk 11'inde ise Mehmet Cinpir, Süheyl Çetin, Fatih Cerlek, Gökhan Lale, Mahmut Caner Alioğlu, Salim Farsak, Salim İyik, Ömer Can Sokullu, Ahmet Yazar, Berat Ali Genç ve Yakup Ramazan Zorlu yer alıyor. Mücadeleyi ise Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş'ın yardımcılığını ise Hamdi Tontu, Gökhan Coşar ve Ahmet Ecevit yapacak.

PENDİKSPOR - SAMSUNSPOR MAÇI CANLI ANLATIMI

Maç başladı...

32. dakikada Yılport Samsunspor, Guido Koçer'in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu iyi değerlendirdi. Samsunspor, deplasmanda Pendikspor karşısında 1-0 öne geçti.

Yılport Samsunspor, 79. dakikada İbrahim Halil Çolak ile ani gelişen bir atakla girdiği pozisyonu gole çevirdi ve maçta durum 2-0 oldu. Mücadele Samsunspor'un üstünlüğü ile devam ediyor.