TÜYAP Samsun 4. EV'leniyoruz Fuarı 29 Ocak 2020'de açılacak. 2 Şubat'a kadar TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde açık kalacak olan EV'leniyoruz fuarında evlilik hazırlığında olan çiftlerin ihtiyaç duydukları tüm ürün ve hizmetlerin bir arada bulunduğunu belirten TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, Samsunlu bekarlara fuarı görmeden evlenmemeleri tavsiyesinde bulundu.

BU YIL ÇOK FARKLI OLACAK

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Oğuzhan Çamaş, 'TÜYAP Fuarcılık olarak bu yıl 4.sünü düzenlediğimiz EV'leniyoruz fuarımız 29 Ocak saat 10'da açılacak, saat 12.00'de de Valilimiz ve protokolün katılacağı törenle resmi açılış yapacağız. Fuarda kurduğumuz dev podyumda, 4 gün boyunca çeşitli şovlar, konserler, workshoplar, gösteriler ve defileler gerçekleştirilecek. Samsun'un en iyi kuaförleri saç şovlar yapacak. EV'leniyoruz Fuarı'nda, 4 gün boyunca Samsunluların hem keyifli vakit geçirmelerini, hem de ihtiyaçlarını gidermelerini sağlayacağız" diye konuştu.

EVİNİ YENİLEYECEKLER, EVLENECEKLER...

Çamaş, fuarın Samsun'un ekonomisine önemli katkı sağladığını belirterek şunları söyledi: 'Fuarların şehir ve bölge ekonomisine katkısı tartışılmaz. Fuarlarımız, şehre ve bölgeye bir hareketlilik katıyor. Bu da sektörlere bir dinamizm getiriyor. EV'leniyoruz Fuarı'nda da katılımcı firmalar, ürün ve hizmetlerini binlerce ziyaretçiye tanıtma, satış yapma, pazar yaratma fırsatı bulacak. Tüm halkımızı, özellikle de evlenecek ve evini yenileyecek çiftlerimizi fuarımıza bekliyoruz.'