Ligde bu hafta sonu kendisinden üst sıralarda yer alan bir çok rakibinin birbirleriyle karşılaşacak olmasını iyi değerlendirmek isteyen Samsunspor, 1461 Trabzon engelini kayıpsız geçip zirveyle puan farkını daha da aza indirmek hedefinde

ZEREN: KADER MAÇI

PTT 1. Lig'de heyecan devam ederken 23. hafta da birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Son iki haftada çıkışa geçen Samsunspor, Şanlıurfaspor ve Boluspor'u devirerek yarışa yeniden ortak oldu.

Kırmızı-Beyazlı eki, peş peşe aldığı iki galibiyetle Play-Off potasıyla 9 olan puan farkını 5'e indirmeyi başardı. Ligin 23. haftasında da sadece Samsunspor'un değil, rakiplerinin de alacağı sonuçlar çok önemli.

Bu hafta Ligin üst sıralarında yer alan bir çok takım birbirleriyle karşılaşacak. Dolayısıyla puan kayıpları mutlak yaşanacak. Samsunspor, kendi sahasında 1461 Trabzon engelini kayıpsız geçerek bu fırsatı iyi değerlendirmek hedefinde.

Sahadan galibiyetle ayrılmak isteyen Kırmızı-Beyazlı ekip, bunu başardığı taktirde zirveyle puan farkını daha da kapatmış olacak. Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren ise 1461 Trabzon karşılaşmasının bu sezonun kendileri adına kader maçı olduğunu vurguladı.

Muhammet ÇAVUŞOĞLU