Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç futbolcu, ligi şampiyon kapatmak istediklerini söyledi. Bu sezon çok çalıştığını belirten Azubuike, 'Herkes gibi, aynı şehir ve takımdaki oyuncular gibi bende Süper Lig için çok heyecanlıyım. Tabi bu sezon çok çalıştım. Takımla beraber çok çalıştım. Kendimi geliştirmek için çok çalıştım. Malatya'ya faydalı olabilmek için çok çalıştım. Gelecek yılın ne getireceğini bilemem ama gelecek yılda Malatya'da devam edersem elimden gelenin en iyisini yapacağımı söyleyebilirim' dedi.

'Başarının sırrı çok çalışmak'
Nijeryalı futbolcu takımın başarısının sırrını da açıklayarak, 'Başarının sırrı çok çalışmak ve birlikti' ifadelerini kullandı.
Sivasspor maçını kazanıp şampiyon olmak istediklerini de belirten başarılı oyuncu, 'Gelecek maç için de çalışmaya ihtiyacımız var. Aynı sezon boyunca çalıştığımız gibi önümüzdeki maç için de aynı ciddiyetle çalışıyoruz. Sivas'a kupayı almaya gideceğiz, alıp geleceğiz. Çok heyecanlıyım hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan birçok oyuncuyla karşılıklı oynama şansı bulacağız. Bu bizim için önemli' şeklinde konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor’un Nijeryalısından şampiyonluk yorumu