AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri toplu olarak istifa etti.

Başkan Kaya ile beraber 15 kişi istifa kararı alırken, Kaya'nın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı "Partimi 3 çapulcuya yem etmedim" şeklindeki açıklaması ise kafalarda soru işareti bıraktı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU


Başkan Kaya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "34 yıllık hayatımın 14 yılını vermiş olduğum ve son 5 yıldır ilçe başkanlığını yapmış olduğum davamın bu akşam itibariyle ilçe başkanlığını bırakmış olup, davama bir gönüldaş olarak sürdürmeyi hedefliyorum. Bu 5 yıl içerisinde partimi ve ilçemi daha ileriye nasıl götürebilirim gayretinde oldum. Ne partime ne ilçeme eksiklik getirecek hiçbir oluşum içerisinde olmayıp, partime ve davama saldıranların hep karşısında durdum. Bundan sonra ilçe başkanı olarak degil Yücel Kaya olarak bu kutlu davanın yoldaşı savunucusu olacağım. Benimle bu yolda yürüyen ve bana destek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunar, ne ilçemi ne de partimi 3 çapulcuya yem etmedim. Bundan sonra da etmeye niyetim yok. Her bitiş bir başlangıçtır. Saygılarımı sunar, yeni görev alacak arkadaşlara başarılar dilerim" ifadelerine yer verdi.

İŞ YOĞUNLUĞUNU ÖNE SÜRDÜ
Kaya, daha sonra gazetemize yaptığı açıklamada, kendi işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa kararı aldığını belirterek, "İş yoğunluğum ve Samsun'da yeni bir iş kurmam nedeniyle buraya daha az zaman ayıracağımı düşünerek istifa kararı aldım. Benimle birlikte diğer yönetim kurulu üyelerimizde partinin yeni bir oluşum içerisine girmesi için istifa etti. Kararımızın partimize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Barış BUDANOĞLU