İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, her gün farklı bir mahallede gerçekleştirilen mahalle buluşmaları kapsamında Kışla Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda vatandaşlar isteklerini tek tek Başkan Tok'a iletti.

Kışla Mahalle sakinleriyle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Tok, "Vatandaşlarımızın isteklerini tek tek dinleyerek sorunlarını hemen çözüme kavuşturuyoruz. Hizmeti halkımızın ayağına götürüyoruz. İstedikleri ne varsa hepsini dinliyoruz istişareler gerçekleştirip en faydalı olacak hizmetleri sunuyoruz' dedi.

1.5 DÖNÜMLÜK ALANA SPOR TESİSİ VE HALI SAHA

Çocuk ve gençlere sporu sevdirmek, yaşamlarını spor yaparak geçirmelerini sağlamak amacıyla spor alanları oluşturduklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 'Kışla Mahallesi'ne 1500 metrekarelik bir alana içersinde modern oyun gruplarının bulunduğu çocukların güvenli bir ortamda oyun oynayabileceği, ailelerin yeşil alanı ve oturma gurupları ile nezih ve ferah bir ortamda dinlenebilecekleri park ile gençlerin boş zamanlarını spor yaparak istifade edecekleri halı saha yaptık' diye konuştu.

TOK, YARINLARI GÜVENCEYE ALIYOR

Çocukların ve gençlerin ülkenin geleceği olduğunu belirten Tok, 'Çocuklarımız yarınlarımızdır. Çocuklarımızı spora, oyuna teşvik etmezsek tam aksine yavrularımız kötü alışkanlıklar edinir. Bizler de bu nedenle yavrularımızı yarınlara hazırlamak için çocuklarımızı spora teşvik ediyoruz. Yapacağımız bu futbol sahasından ayrı olarak gençlerimize donanımlı her detayı düşünülmüş yeni bir halı saha yapacağız. Yine gençlerimizin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyokültürel gelişimlerini desteklemek, eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla çalışmalar yapıyoruz. Gençlerimizi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ürettiklerini sunma ve sergileme fırsatı sağlayacağız' şeklinde konuştu.