Canik Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi ilçe genelinde yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Yaklaşık bir aydır ülkemizi de etkisi altına alan Covid-19 virüsüne karşı çalışmalarını dört koldan aralıksız sürdüren Canik Belediyesi, salgından dolayı evinden çıkamayan, yanlız yaşayan, kronik hastalığı olan, işsiz kalmış, kepenk kapatmış kim varsa yardımlarını sürdürmeye devam ediyor.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ
Bu zorlu süreçte Canik Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi ekibinin çalışmalarını 7/24 olacak şekilde sürdürdüğünü belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Göreve geldikten sonra kurmuş olduğumuş Aile ve Sosyal Hizmetler Birimimiz insanlarımızın hem maddi hem de manevi olarak zor günler geçirdiği bu günlerde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Gün birlik olma, beraber olma, ihtiyacı olanlara hep birlikte destek olma günüdur. Birlikte zorda kim varsa yardımına koşmaya devam edeceğiz" dedi

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
Sandıkçı, "Aile ve Sosyal Hizmetler Birimimizin koordinesinde muhtarlarımızında katkılarıyla ilçemizde şu ana kadar 750 aileye gıda ve hijyen paketi ulaştırdık. Ülkemizde hayat normale dönene kadar, işbirliği içinde yardımseverlerimizle, muhtarlarımızla birlikte bünyemizde oluşturduğumuz profesyonel ekibimiz ilçemiz genelinde hasta, yaşlı, yanlız yaşayan, işsiz kalmış, kepenk kapatmış ne kadar vatandaşımız varsa, kendilerine tek tek ulaşarak imkanlarımız dahilinde yardımlarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, lütfen sizler evinizde kalın. Canik Belediyesi olarak bizler daima sizlerin yanınızdayız" diye konuştu.