Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ayaktan kemoterapi alan hastalara moral vermek için Onkoloji Merkezi'nde pastalı ve müzikli eğlence yapıldı.

Eğlenceye, Başhekim Doç. Dr. Fatih Özkan, Başhekim Yardımcısı Dr. Alper Ceylan, Onkoloji Merkezi'nde Sorumlusu Dr. Nilgün Şahin, Sağlık Otelcilik Hizmetleri Müdürü Evliya Sinan Çimen, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Koyun, Müdür Yardımcısı İsmail Demirci, tedavi gören hastalar, hasta yakınları ve hastane çalışanları katıldı. Canlı müzik eşliğinde hastalara moral verilerken, pasta ikramı yapıldı. Ayrıca, tedavi gören hastalardan 47 yaşındaki Hasan Parlak'a doğum günü olmasından dolayı ayrıca doğum günü pastası kesildi.

Bu tip organizasyonları hastaların moral ve motivasyonunu üst seviyede tutmak için yaptıklarını belirten Başhekim Doç. Dr Fatih Özkan yaptığı konuşmada, 'Onkoloji merkezimizde günlük ayaktan ortalama 50 hasta ayaktan kemoterapi alıyor. Hastalarımıza en iyi hizmeti vermek için bütün personel özverili çalışıyor. Müziğin hastaların tedavi sürecinde etkisi bilimsel makalelere konu oldu. Bundan sonra da bu tip organizasyonları yapmaya devam edeceğiz' dedi.

Hastalar ise kendileri için düzenlenen moral eğlencesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Başhekim Özkan ve hastane çalışanlarına teşekkür ettiler.