AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy İlçesi'nde faaliyet gösteren Erçal Grubu ziyaret etti. Köktaş, 1 Kasım seçimlerinde verilen destek için teşekkür eden Milletvekili Köktaş'a Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Hakan Karaduman ve AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör de eşlik etti. Erçal Grup sahibi Burhan Erçal'dan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Köktaş, daha sonra grup çalışanları ile iş sahasında biraraya geldi. Sohbet ortamında geçen ziyarette işçilerle tek tek selamlaşan, hal ve hatırlarını soran Milletvekili Köktaş, 1 Kasım da seçim çalışmalarında söz verdikleri gibi yine ziyarete geldiklerini söyledi.

İNSAN ODAKLI SİYASET
İnsanların, siyasetçilerin hep seçimden seçime ziyarette geldikleri yönündeki sitemlerinin AK Parti ile ortadan kalktığına dikkat çeken Milletvekili Köktaş, "Her zaman ifade ediyoruz, AK Parti, siyasetin merkezine insanı yerleştiren ve Şeyh Edebali'nin ifadesiyle, 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' anlayışıyla yola çıkan bir partidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'millete efendilik yoktur, hizmet etmek vardır' sözü, bizim insan ve hizmet odaklı siyasetimizin özünü oluşturmaktadır. Bu anlayışla kurulduğu günden bu yana AK Parti'nin kadroları sadece seçim dönemlerinde değil, her zaman vatandaşının, işçisinin, işadamının yani her kesimin yanında olmuştur. Bizler, meclis çalımalarımızdan arda kalan zamanlarımızda sahadayız, halkımızla iç içeyiz, istişare halindeyiz" diye konuştu.

ENGELLEYEMEZLER
Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti milletin partisidir. Bizim yegane derdimiz halkımızın ve milletimizin refahı huzuru ve geleceğidir. Aydınlık güçlü yeni bir Türkiye olma doğrultusunda ülkemizin, ilimizin kalkınması için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hiç kimse güçlü Türkiye olma yolunda bizi engelleyemez. Aziz milletimizin bize vermiş olduğu destek, duymuş olduğu güven bizim engelleri aşmamızdaki en büyük gücümüzdür.'