Antalya'da düzenlenen 3 ayrı şampiyonada 4 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Samsunlu sporcuları kutlayan Bakan Akif Çağatay Kılıç, "Samsunlu sporcuların özellikle Avrupa arenasında elde ettikleri başarılarla büyük mutluluk yaşıyorum" dedi

MUTLULUK YAŞIYORUM

Antalya Belek'te 14-22 Şubat tarihleri arasında düzenlenen ve 70 ülkeden bin 800 sporcunun mücadele ettiği 3 ayrı tekvando şampiyonasında Samsun rüzgarı esti. Avrupa Minikler Tekvando Şampiyonası'nda Hasret Şahin altın madalya, Zeynep Duran gümüş madalya, Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası'nda Arslan Demir, altın madalya, Elanur Çelik gümüş madalya, Arife Elkit ve Ahsen Şengün, bronz madalya kazandı. Turkish Open Turnuvası'nda ise Melih Yılmaz, altın madalya, Arslan Demir, Ferda Saylan ve Gülendam Unutmaz bronz madalya kazanmıştı.

İMKAN SAĞLIYORUZ

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 4 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Samsunlu sporcuları kutlayarak, "Böylesine azimli, istikrarlı ve kararlı bir çalışmayla başarıların artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum Samsunlu sporcuların özellikle Avrupa arenasında elde ettikleri başarılarla büyük mutluluk yaşıyorum. Şahsım ve bakanlığımız olarak tüm yaş gruplarındaki sporcularımızın daha iyi gelişim gösterebilmeleri için her türlü imkanı sağlıyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.