Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden AK Parti Genel Başkanı olduğu genel kurula katılan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, kongrenin muhteşem bir ortamda gerçekleştiğini belirtti.
İkiz, "Ülkemizin son 15 yılına damga vuran liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu partisine döndü. Türkiye artık daha emin adımlar ile yoluna devam edecek" dedi.

ÇOK GÜZEL OLACAK

İkiz, 16 Nisan halk oylaması ile gerçekleşen Anayasa değişikliği ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisine geri dönüşünün önü açıldığını hatırlatarak, "16 Nisan halk oylaması ile ülkemiz daha güçlü olacak. Şimdi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, kurucusu olduğu partisine yeniden döndü. İnanıyorum ki ülkemiz için çok güzel gelişmeler olacak. Halk oylamasında ilçemiz oylarını arttırarak bu değişikliğe gereken desteği vermiştir. Tüm Havza halkıma vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Partimizin 3. Olağanüstü Genel Kurulu ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.