Mustafa Denizli, UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda 1-1'in rövanşında Lazio ile bu akşam oynanacak karşılaşma öncesi Lig TV İtalya temsilcisi Dündar Kesaplı'nın sorularını yanıtladı.

İstanbul'da oynanan ilk maçta ortaya çıkan 1-1'lik skorun hatırlatılması üzerine Denizli, 'İlk maçta böyle bir skor ortaya çıktı. İkinci maçta bunu telafi edip tur atlamanın bütün yollarını denemek mecburiyetindeyiz' diye konuştu.

'DÜŞÜNCELERİMİZİN DIŞINDA BİR GOLLE KARŞILAŞTIK'
Tecrübeli teknik adam, TT Arena'daki karşılaşmayı gayet iyi bir atmosferde oynadıklarını belirterek, '1-0 öne geçtikten sonra bizim düşüncelerimizin dışında bir golle karşılaştık. Her şeye rağmen 1-1'lik skor iki ayaklı maçlarda sizin umudunuzu büyük ölçüde devam ettirir. Biz de bunu devam ettireceğiz' ifadelerini kullandı.

'HER ZORLUĞU AŞMAMIZ GEREKİYOR'
Sarı-kırmızılı kulübün UEFA'daki dosyasıyla ilgili soru üzerine Denizli, 'Bu idari bir konu. Başkanımız ve yöneticilerimiz UEFA ile görüşmelerini yaptı. Onun sonuçları zannediyorum önümüzdeki hafta açıklanacak' cevabını verdi.

Denizli, UEFA'da yaşanan gelişmelerin ardından göreve devam edip etmeyeceği yönündeki soru üzerine ise, 'Burada her hedefimizi gerçekleştirmek için başladık. Zaman zaman zorluklarla da karşılaşıyoruz. Ama her zorluğu aşmamız gerekiyor, aşacağız' açıklamasını yaptı.