Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da, hazırlıklar sürüyor.

Ligde hedefini ilk 10 içerisinde yer almak olarak belirleyen yeşil-beyazlılar, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Eskişehirspor maçını kayıpsız geçmeyi hedefliyor.

23 MAÇTA 16 GOL
Bursaspor'da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun göreve geldiği günden bu yana ligde en çok forma şansı tanıdığı isimlerin başında gelen Çek golcü Tomas Necid, Eskişehirspor karşılaşmasında da Timsah'ın en büyük gol silahı olacak. Bu sezon çıktığı 23 resmi maçta 16 gol kaydeden Necid, ligde forma giydiği son 5 maçta ise 4 gole imza attı.
HAMZAOĞLU'NDAN EN ÇOK ŞANS NECID'E
Bursaspor'un başında ligde 7 karşılaşmaya çıkan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, en çok forma şansını Çek golcü Tomas Necid'e verdi. Cezası sebebiyle forma giyemediği Gençlerbirliği karşılaşması dışında diğer tüm müsabakalarda Hamzaoğlu'ndan şans bulan golcü oyuncu, 455 dakika sahada kaldı. Deneyimli teknik adam, Çek oyuncunun ardından en çok forma şansını 344 dakika ile Sercan Yıldırım'a verdi. Hamzaoğlu'nun takımın başında çıktığı 7 maçın 6'sında sahada yer alan Şamil Çinaz ve Bekir Yılmaz da tecrübeli teknik adamın gözdeleri arasına girdi.