Muhteşem bir lansmanla okul tanıtımını gerçekleştiren Zorlu Eğitim Kurumları velilerden tam not aldı. Özel Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu, "Samsun eğitim ve öğretimine katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşamaktayız" dedi

2009 yılından bu yana faaliyet gösteren Zorlu Eğitim Kurumları, eylülde hizmet vermeye hazırlanan Özel İlkadım Zorlu Ortaokulu'nun açılış töreni ve yıl sonu etkinliği ile velilerle buluştu. Görkemli bir lansmana imza atan kurum, yıl sonu etkinliği ile de büyük beğeni aldı. Törende konuşma yapan Özel Zorlu Eğitim Kurumları Kurucusu Ergin Zorlu, Samsun eğitim ve öğretimine katkıda bulunduklarını kaydetti.

GURURLUYUZ

Zorlu Eğitim Kurumları olarak çağdaş ve bilimsel normlar ile faaliyet gösterdiklerini kaydeden kurucu Ergin Zorlu, "Atatürk ilke ve inkılaplarıyla öğrencilerimizin akademik ve sosyal gelişimleri üzerine dokuz yıldır yerel ve kurumsal bir kimlikle Samsun eğitim ve öğretimine katkıda bulunmanın haklı gururunu yaşamaktayız. Bu süreçte bireysel dünyaya inanan öğrenciler yetiştirmeye gayret gösterdik. Bu amaç doğrultusunda Zorlu Eğitim Kurumları bünyesinde 2017/2018 yılında açılacak olan Özel Zorlu Ortaokulu'nda akademik öncü programlarımız içinde Çoklu Zeka Kuramında çocuğun ilgi ve yetenek alanına göre rehberlik yapmanın etkili olduğunu ve çantasız ve ödevsiz eğitim ile kurduğumuz bilim atölyelerimizde, akıl ve zeka, robotik, kodlama atölyelerimizle çocuklarımızın bilişsel gelişmelerine destek olacağız" dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Zorlu açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Etüt merkezleri ile eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Özel Zorlu Eğitim Kurumları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da eğitim öğretim faaliyetlerine, Özel Zorlu Ortaokulu, Özel Anaokulları ve Özel Öğretim Kursları ile tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin sonuna kadar yanlarında olmaya devam edecektir. Öğrencilerimizin eğitimleri boyunca hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Zorlu Eğitim Kurumları olarak çocuklarımızın hayat boyu elde ettikleri bilgi ve becerileri muhafaza etmelerini dilerim. 'Duyarsam Unuturum, Görürsem Hatırlarım, Yaparsam Öğrenirim' İşte bu kazanımları yeni nesillere kazandırmayı amaçlayan Özel Zorlu Eğitim Kurumları ailesinin yanında olduğunuz için hepinize teşekkür ederim 'diye konuştu.

UNUTULMAZ ANLAR

Konuşmaların ardından Zorlu Eğitim Kurumları öğrencileri, çeşitli yörelerin halk oyunları, dans ve müzik gösterileri ve İngilizce performanslarıyla büyük beğeni aldı. Samsunlu şarkıcı Ümit Kurşun ile gönüllerince eğlenen öğrenciler, unutulmaz anlar yaşadı.

Ayşe KUŞCU