Canik Belediyesi "Bir Kardeşinin Yüzünde Sen de Tebessüm Ol" Projesi kapsamında Canik Kültür Merkezi'nde Canik'te yaşayan eden yetim çocuklar ve aileleriyle kahvaltılı programda bir araya geldi. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yaklaşık bir yıl önce başlatılan "Bir Kardeşinin Yüzünde Sen de Tebessüm Ol" projesi kapsamında bu güne kadar kışlık bot yardımı, Kurban ve Ramazan Bayramı öncesi giysi yardımı, kitap ve kırtasiye yardımında bulunduklarını, şimdi de yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçede ikamet eden 43 yetim çocuğa, onların yüzlerinde bir tebessüm olabilmek için 150 TL değerinde giyim çeki hediye ettiklerini açıkladı.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, "Sadece Bayramlarda değil belirli zamanlarda sizlerle bir arada olmaya devam edeceğiz, gayret edeceğiz. İşte bu nedenle bugün bu kahvaltılı ortamda bir aradayız. Canik Belediyesi olarak en büyük gayemiz ilçemizde başı okşanmamış, gönlüne dokunulmamış tek bir yetimin kalmamasıdır. Bizim için hizmetlerin en hayırlı olanı da budur" dedi.


Konuşmaların ardından yetim çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Sandıkçı, Çocuklara bayram öncesi hediye çeklerini vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.