PFDK, Trabzonsporlu futbolculara cezayı kesti! Kurul, Galatasaray maçında yaşanan olaylar nedeniyle Salih Dursun ve Aykut Demir'e 3, Luis Cavanda'ya ise 2 maç ceza verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

21.02.2016 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu AYKUT DEMİR'in ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik tehdidi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına,

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu LUIS PEDRO CAVANDA'nın müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 26.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu)

Aynı müsabakada TRABZONSPOR A.Ş. sporcusu SALİH DURSUN'un müsabaka hakeminin kişilik haklarına saldırıda bulunması nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (Oyçokluğu) karar verilmiştir.