Sinema eleştirmeni, yazar ve gazeteci Atilla Dorsay, Haber Medya Grubu'nun Borkonut Niş'teki çalışma ofislerini ziyaret etti.

Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Necdet Uzun, Haber Medya Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu ve Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ile bir süre sohbet eden Dorsay, ardından Haber Medya'nın çalışma ofislerini dolaştı.

Daha sonra, Haber Radyo'da Cumhur Kocaoğlu'nun ''Akşam Hikayeleri'' programına konuk olarak radyo programcısı Kaan Ali Kolcuoğlu'nun ve Cumhur Kocaoğlu'nun sorularını yanıtladı.

HABER MEDYA, DÖRT BAŞI MAMUR
Samsun'a ilk defa birkaç yıl önce gelip aşık olduğunu ifade eden Dorsay, ''Yeniden gelmek benim için mutluluk verici. Karadeniz'i tümüyle severim. Ormanlarını, vadilerini, yaylalarını. Karadeniz son dönemde filmlerde dekor olarak çok kullanıldı. Bilen bilmeyen herkes bu yöreye aşık oldu. Türkiye doğa açısından çok zengin bir ülke, çok talihliyiz. Türk sineması da bunu keşfetti. Eskiden her şey İstanbul'da başlar, İstanbul'da biterdi. Şimdi ülkenin kendisi gerçek bir plato haline geldi. Bunlar çok güzel gelişmeler. Haber Medya Grubu ile henüz yeni tanışıyorum. Ama televizyonunuz, gazeteniz, derginiz, radyonuz ile dört başı mamur bir yayın organısınız. Bu kadar genç ve enerjik bir ekiple çalışmak da çok güzel olmalı. Hepinize başarılar diliyorum'' diye konuştu.

Zerrin SOMUNCU