Kırmızı-mavili ekip 29 Şubat Pazartesi günü oynayacakları Altınordu maçının hazırlıklarını Hasan Doğan Spor Tesislerinde yapılan antrenman ile sürdürdü.

İdman sırasında gazetecilere açıklama yapan İldiz, hedefe giden takımlar için her maçın final olduğunu, bu maçında kendileri için final niteliğinde bulunduğunu söyledi. Altınordu'nun yapısı, kadrosu ve amaçları itibariyle farklı bir kulüp, iyi bir takım olduğunu ve bunu herkesin bildiğini kaydeden tecrübeli teknik direktör, 'Zorlu bir maç. Hedefe gitmek için bu zorlukların üstesinde gelmeliyiz. Deplasmanlarda daha iyi netice almamız gerektiğini biliyoruz. Bu kez bunu başarmak istiyoruz. Bunu başarmak için en az rakibinizden daha fazla mücadele etmelisiniz ki, kendi kaliteniz ortaya çıksın. Bunu başarmaya çalışacağız. Bu grupta kesinlikle kararları kendiniz vermelisiniz. Hep ipler bizim elimizde olmalı ve hiç bir şekilde bırakmamalıyız. Çok zorlu bir Ege deplasmanına gidiyoruz. Bu zorlu virajı kazasız belasız dönmeye çalışacağız' dedi.

'ŞAMPİYONLUK İÇİN İKİ ADANA TAKIMIYLA YARIŞIYORUZ'
Kardemir Karabükspor'un şampiyonluk için iki Adana takımıyla yarıştığını, bu haftaki Altınordu maçına ise Adana bölgesinden bir hakemin atandığının hatırlatılması üzerine İldiz, bu konuda yorum yapmayacağını, her iki takım ve hakemin sahaya çıkıp görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalışacağını kaydetti.

Takımın 7 maçtır deplasmanda kazanamadığı yönündeki bir soruyu ise İldiz şu şekilde cevaplandırdı:
'Diğer takımlarında istatistikleri de pek parlak değil. Kalan müsabakalarda kendimizi geliştirmeye çalışacağız. Her takım kendi saha avantajını kullanmaya çalışıyoruz. Bu yöndeki eksikliğimizi gidermeye çalışacağız.'