Bir hafta önce Giresunspor deplasmanında çok kötü bir oyun oynamasına rağmen bir puan alan Samsunspor ile ligin alt sıralarında  bulunan Bandırmaspor'a kendi sahasında 6-0 yenilen Tuzlaspor maçı, bakıldığında Samsunspor için çok kolay gibi görünse de hiçte öyle olmayacağı belliydi.

 İlk kırkbeş dakikada iyi oyun gibi görünse de golün dışında başka pozisyonun yok bir kez köşe vuruşu kullandık. Pasları sadece yana ve kaleci Nurullah oynadık. Nurullah a ilk yarı yirmi iki top geldi bunların on dördü bizim oyuncuların kaleciye verdikleri pas. Bir ara düşündüm kaleye bu kadar pas taktik icabı mı; acaba taktik icabı değilse bir an önce bu yaraya acile bir çare bulunmalı.

Maçın kırılma anı kırk ikinci dakikada Rogerıo'nun topunu çıkaran Nurullah yine Samsunspor u ipten aldı diyebilirim.

Yan top zafiyeti bulunan Tuzlaspor yine golleri yan toplardan yedi. İkinci devre Tuzlaspor oyuna daha iyi başladı, Samsunspor kötü oynarken elli sekizinci dakikada gelen gol kurtuluşumuz oldu.

Maçın kaderini Nurullah şansı, Rogerıo'nun şansızlığı mı; yoksa Nurullah'ın kurtarışları mı, Rogerıo' nun kaçırdıkları mı belirledi?

Kim ne derse desin, bu galibiyet yanıltmasın tek şansımız ligin kalitesinin düşük olması.

Almış olduğumuz bu galibiyet hedeften uzaklaşmadık hatta bir adım yaklaştık.

Süper lig takımlarından fazla harcama yapmışsın, Adana Demirspor ve Altay hariç diğer takımların toplamı kadar para harcamışsın, harcama limitin yok, istediğin oyuncuyu alacaksın sonrada çıkıp hedeften uzaklaşmadık diyeceksin.

Hedeften uzaklaşma değil, bu harcamaya takımın en az sekiz on puan önde olmalıydı, bence öyle sence nasıl olmalı.