Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak Gazi Sahnesi'nde sergilenen Haber Radyo Genel Yayın Koordinatörü Cumhur Kocaoğlu'nun yazıp yönettiği "Neye kısmet neye niyet" adlı oyunu Haber Medya Başkan Yardımcısı Necdet Uzun, Haber Medya Satış Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinötürü Fatih Korkmaz, Programlar Koordinatörü Sinan Sallabaş, Borsan Kablo Muhasebe ve Finans'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Borsan Kablo Satınalma Müdürü Hande Yirmibeşoğlu, Medicana Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Meral Kıvırcı, Borkonut Müdürü Saliha Kılıç, Borkonut Satın Alma Müdürü Kenan Ayar ve grup çalışanlarıyla birlikte izledi.

Oyunun finalinde ise seyirciler karşılaştıkları sürpriz karşısında şaşkına döndü. Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necdet Uzun, oyunun finalinde sahnede göründü. Herkes konuşma yapacağını sandı. Ancak, Necdet Uzun, sahnede evin hanımı ve polisle diyalog içinde olunca, oyunda rol aldığı öğrenildi ve salon alkış yağmuruna tutuldu. Oyun finali de Necdet Uzun'un replikleri ile sona erdi.

Tiyatro Amisos kurucu Genel Sanat Yönetmeni K.Cemal Şenkal, oyunun sonunda Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'e tiyatroya katkılarından ötürü plaket verdi. Ölmez, İstanbul'da her hafta mutlaka gittiği tiyatroya, Samsun'da gitmeye uzun yıllardır fırsat bulamadığını belirterek, "Borsan Grup, kültür ve sanata her zaman destek olmuş bir kurumdur" dedi. Ölmez, gecenin sürprizini yapan Necdet Uzun'u da kutladı.