PTT 1. Lig'de geçirdiği kötü günleri son 2 maçta aldığı galibiyetlerle atlatan Samsunspor, pazar günü kendi sahasında yapacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarına 19 Mayıs Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Engin Korukır yönetiminde ısınma hareketleri ile idmana başlayan kırmızı-beyazlılar, daha sonra teknik ve taktik çalışması yaptı.

Sportif Direktör Coşkun Zeren antrenmanın ardından zorlu maç öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Üst sıralara yükselme yolunda çok kritik bir maç oynayacaklarını dile getiren Zeren, '1461 Trabzon takımı çok koşan, çok mücadele eden, ayakta kalan bir takım. Zor bir maç olacak. Samsunspor son iki deplasmanda aldığı galibiyetlerle hedef takım haline geldi. Bu maçta en az onlar kadar koşacağız, mücadele edeceğiz. Bu maçı alırken sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. Gerekli mücadeleyi sahaya yansıtırsak ve az hata yaparsak bu maçı da alarak seriyi devam ettirmek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte yukarıya doğru tırmanmak istiyorsak özellikle kendi sahamızda puan kaybetmemiz lazım. 1461 Trabzon maçı da bunlardan bir tanesi olacak. Taraftarla beraber mücadeleyi üst seviyede tutarak karşılaşmayı alacağız' diye konuştu.