Bini aşkın öğrencisi bulunan Aliağa Belediyesi Sanat Evi'nde bir yıldır; Ritim, Keman, Piyano, Latin Dansları bölümlerinde eğitim alan öğrenciler öğretmenleri ile birlikte sahne aldı. Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosunda yoğun bir katılıma sahne olan geceye Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, eşi Özlem Acar, Sosyal, Kültürel ve İdari İşler Müdürü Burak Akçaoğu, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yerli ve yabancı parçalar icra edildi
Uzun süre hafızalardan silinmeyecek olan final gecesi ritim atölyesi topluluğunun gösterisiyle başladı. Yerli ve yabancı şarkıların seslendirildiği gece de ASEV kursiyerlerinden Meltem Turan 'Yalgızam Yalgız', Şan ve Nefes Teknikleri Eğitmeni Yiğit Güvenç 'La Faulle', Solfej Eğitmeni Hande Ülker Şen 'My İmmortal' Kursiyer Poyraz Turan 'Karayip Korsanları', Özer Tufan 'Hasretinle Yandı Gönlüm', Keman Eğitmeni İlkin Ünsal 'Shindler List', Bağlama Eğitmeni Oğuzhan Turan 'Kız Senin Derdin Ne', Burçay Özdemir ise 'Gel Yanıma Gel' adlı parçaları icra ettiler.
ASEV Latin Dansları Topluluğu, gösterileriyle geceye renk kattı. Sahnede birbirinden güzel dans figürlerini sergileyen genç dansçılar, izleyenlerin beğenisini kazandı.

Başkan Serkan Acar dans etti
ASEV Gençlik Korosu ve Talha Soysal'ın mini konserleri katılımcıları coşturdu. Kimi zaman hareketli kimi zamanda duygusal parçalar seslendiren ASEV Gençlik Korosu büyük beğeni topladı. ASEV Gençlik Korosu'nun seslendirdiği 'Firuze' adlı parçada Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, eşi Özlem Acar ile dans etti.
Gecenin son bölümünde sahne alan ASEV Türk Sanat Müziği Koro Şefi Barış Doğan, 'Hatıram Olsun' ve 'Yıllar Sonra Rastladım Çocukluk Sevgilime' adlı parçaları seslendirdi. Performansıyla izleyenleri kendine hayran bırakan Barış Doğan'a sahnede; Bas Gitar'da Murat Kosacı, Piyano'da Ali Yıldırım ve Bateri'de Hüseyin Özdoğan eşlik etti. Aynı zamanda ASEV'in genç dansçıları, Barış Doğan'a, şarkıların ritmine uygun yaptıkları figürler ile destek verdi.
Öğretmen ve öğrencilerin sahne performanslarını sık sık ayakta alkışlayan Başkan Serkan Acar, gecenin sonunda sahneye çıkarak etkinliklerin hazırlanmasında büyük emek harcayan ASEV eğitmenlerini tek tek tebrik etti ve çiçek takdiminde bulundu.

ASEV’den müzik ve dans dolu final