3 yaşından beri fotoğraf çekmeye merakı olan Yaren Emine Çatal, fotoğraf makinesini elinden bırakmıyor. Çektiği manzara fotoğraflarıyla fotoğraf severlerin ilgisini çekmeyi başaran minik Yaren, kariyerinin ilk fotoğrafını Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında çekti.
Sungurlu'nun Sesi Gazetesi sayfa editörü Tuncay Çatal'ın 7 yaşındaki kızı Yaren Emine Çatal, fotoğrafçılıktaki kariyer basamağının ilk adımını Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında fotoğraflarını çekerek başladı.
İsmetpaşa İlköğretim Okulu birinci sınıf öğrencisi olan Yaren, Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner'i makamında ziyaret ederek fotoğraflarını çekmek istediğini söyledi. Başkan Şahiner'de küçük Yaren'in bu isteğini kırmayarak Yaren'in objektifine poz verdi.
Yaren'in ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Sungurlu Belediye Başkanı Şahiner, 'Dünya tatlısı miniklerin ziyaretleri beni çok mutlu ediyor. Bütün günün yorgunluğu bu ziyaretlerle sayesinde atıyorum. Minik kızımız Yaren'de maşallah çok güzel fotoğraf çekiyor, ileride Türkiye'nin en başarılı fotoğraf sanatçıları arasında olacağını bizlere göstermiş oldu' dedi.

Fotoğraf tutukunu Yaren başkan Şahiner’in fotoğraflarını çekti