Mahalle iftarları kapsamında Alanlı, Sarıtaş, Karaoyumca, Yukarı Aksu ve Meyvalı Mahallelerinin sakinlerinin katılımıyla Çamlıyazı Mahallesi'nde iftar buluşması gerçekleştirildi. Aynı sofralarda buluşan ve aynı lokmalarla oruçlarını açan vatandaşlara, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy da eşlik etti.

Atakum ilçesinde, Ramazan ayının güzelliklerini hep birlikte yaşayacakları bir program hazırladıklarını söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 'Atakum bizim evimiz. Atakumlular da ailemiz. Bu anlamda Ramazan ayının güzelliklerini ailemizle birlikte yaşamak için Ramazan ayı programı yaptık. İftarlarda mahallelerde kurduğumuz sofralarda oruçlarımızı vatandaşlarımızla birlikle açıyoruz. İftardan sahura kadar da Ramazan Sokağımızda çeşitli etkinlikler eşliğinde, birlikte ve hoşça vakit geçiriyoruz' dedi.
AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy da yaptığı konuşmada, sağlanan birlik ve beraberlik için Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'ya ve iftar buluşmasına katılan vatandaşlara teşekkür etti.
Çamlıyazı Mahallesi sakinleri, iftar sonrası sohbet ettikleri Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'dan 'Köy Konağı' talebinde bulundu. Vatandaşların bu talebi üzerine düğmeye basan Başkan Taşçı, 'Mahallemizde bulunan ve atıl vaziyette duran eski okul binasının, en kısa sürede Köy Konağı olması için talimatları veriyorum. En kısa sürede, bu güzel mahallemize, aynı güzellikte bir Köy Konağı kazandırmış olacağız. Sizin taleplerinizi yerine getirmek için üzerime düşen ne varsa yaparım' diye konuştu.

İftar sonrasında Ramazan Sokağı'na geçen ve burada gerçekleştirilen programı vatandaşlarla birlikte izleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, özellikle çocuklarla yakından ilgilendi. Tiyatro gösterimi, sahne gösterileri, geleneksel Türk oyunları, alışveriş stantları ve çocuk oyun alanları ile dev bir yaşam alanı olan Atakum Ramazan Sokağı'nın daha ilk günlerde gördüğü ilgi karşısında memnun olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, tüm Samsunluları her akşam iftar ve sahur vakitleri arasında Atakum Ramazan Sokağı'na davet etti.