CHP İlkadım İlçe Başkanlığı'nın Beşiktaş Belediyesi'nin katkısı ve desteğiyle İlyasköy Mahallesi'nde kurduğu iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. CHP İlkadım İlçe Başkanlığı kurduğu ekiplerle hastalığı ya da yaşlılığı nedeniyle evlerinden çıkamayan vatandaşların evlerine de yemek götürüyor.

BELEDİYELERE TEŞEKKÜR

CHP İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Ramazan çadırına gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirterek, "Burada amacımız siyaset yapmak değil. Halkımızla bir arada parti kimliği olmadan ortak değerlerle buluşuyor ve bu değerlerimizi de iftar sofrasında paylaşıyoruz. Bu çadırın kurulmasında destek veren Beşikteş Belediye Başkanımız Murat Hazinedar'a, Samsun Milletvekilimiz Hayati Tekin'e ve çadır kurulurken her türlü desteği veren İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a teşekkür ediyorum" dedi.

YOĞUN KATILIM

Ramazanın ortak dini değerlerden biri olduğuna dikkat çeken CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin, "Biz de CHP olarak iftarımızı halkımızla birlikte yapmayı ve değerlerimizi paylaşmayı amaçladık. Çadırın kurulmasında bize destek veren Beşiktaş Belediye Başkanımız Murat Haznedar'a, İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok'a, CHP İlkadım İlçe Başkanımız ve yönetimine katkıları için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

CHP'nin önceki akşamki iftar yemeğine, eski CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, CHP eski İl Başkanları Yılmaz Türkoğlu ve Aylin Tat, CHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Hatice Ceylan Çakır, CHP Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Demirci de katıldı.