Törende konuşan Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı ''Buradan ev alanlar yalnızca bir daire almadılar, kaliteli bir site aldılar. Ev sahiplerine hayırlı uğurlu olsun'' dedi
------------------
Huzurlu İnşaat A.Ş, Ataken'te yapımını tamamladığı İhlas Evleri 5. ve 6. etap daireleri düzenlenen törenle sahiplerine verdi. 93 daire ve 1 dükkandan oluşan İhlas Evleri 5. Etap daireleri için düzenlenen anahtar teslim törenine, İhlas Holding Karadeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar, Huzurlu İnşaat Karadeniz Bölge Koordinatörü Nihat Değer, proje mimar ve mühendisleri, daire sahipleri ve çok sayıda davetli katıldı. Yeni yuvalarının anahtarlarını heyecanla teslim alan ev sahiplerinin mutluluğu ise yüzlerinden okundu.

HUZURLU İNŞAAT KALİTESİ
Huzurlu İnşaat'ın kurmuş olduğu müsesselerle insanların hem dünyaları hem de ahiretleri için hizmet ettiğini belirten İhlas Holding Karadeniz Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı: ''Huzurlu İnşaat olarak bu hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Bu mutlu gününüzde sevincinizi paylaşmak için geldik. Sizlere de teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Huzurlu İnşaat burada da kurmuş olduğu mahalleler ve sitelerle insanların huzurlu olmaları için ellerinden geleni yapıyor. Sokaklar artık çocuklar için tehlikeli bir haline geliyor. Ancak eskiden çocuklarımız sokaklarda birbirini eğitirlerdi. Sitelerimizin bahçesinde, Huzurlu İnşaat güvencesi ve kalitesiyle yine geçmişteki gibi çok güzel çocuklar yetişecek. Allah buradan daire alanların huzurlu bir şekilde evlerinde oturmalarını nasip etsin'' diye konuştu.

YENİ NESİL İNŞAAT
İnşaat sektöründe yeni bir dönem başladığını kaydeden Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Yılmaz Birpınar ''Artık hiçbir şey eskisi gibi değil. İnsanlar ev alırken birçok şeye dikkat ediyor. Bunların en başındaki inşaatı kimin yaptığı. Herkes topraktan daire almak istiyor ama arkasındaki şirketi incelemezse sıkıntıya düşüyor. Ya daire zamanında bitmiyor, ya da müteahhitler terkedip gidiyor. Huzurlu İnşaat şimdiye kadar Samsun'da bin 500 daireyi teslim etti. Şu anda da binin üzerinde daire projesi devam ediyor. Burada muazzam bir eser meydana geldi. Mahalle kültürü ile birlikte insanlar birbiriyle etkileşim içinde olacaklar. Çocukların güzel yetişmesi için de çok önemli bir yer. Artık insanlar güvenlikli siteler tercih ediyorlar. Burada buna da önem gösterdik. Yeni nesil inşaatlarda artık apartmanlar yok, siteler var. Herkes sitelerde oturmak istiyor. Burası da bunların hepsine dikkat edilerek yapıldı. Daire alan herkese hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir tercih yaptınız. Bunu da İnşallah bize dua ederek göstereceksiniz. Hepinize teşekkür ediyorum'' dedi.

7. ETAP DAİRELERİN MÜJDESİ
Huzurlu İnşaat'ın 7 yıldır Anadolu ağırlıklı projeler ile faaliyetlerini sürdürdüğünü söyleyen Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı ise, ''İnsanlara teşekkür etmeyen Allah-ü Tealaya şükretmiş olmaz. Samsun 5. etap inşaatımızdan ev alan, arsasını bize veren, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Türkiye'nin 19 il ve ilçesinde faaliyet gösteriyoruz. 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Edirne'de vergi rekortmeni olduk. Şimdi artık İstanbul'da da 500 daire 27 dükkanı kapsayan büyük bir projemiz var. İnşallah orada vergi rekortmeni oluruz. Başarmak için tek vücut çalışıyoruz. Hamdolsun başarı da geliyor. Huzurlu İnşaat bugün burada 5. ve 6. etapta yer alan 138 dairenin anahtarlarını veriyor. Bir müjde vereyim, 70 dairelik 7. etabın arsasını ve ruhsatını aldık. Yakında orayı satışa çıkaracağız. 2. etap arsamızı satın aldığımızda herkese buradan daire alın kazanın demiştik. Oradan daire alanlar üstüne yüzde 70 para kazandı. Almayanlar da 'Eyvah' dediler, ama iş işten geçmişti. Şimdi 7. etapta ufak paralar vererek daire sahibi olabilirsiniz. Yatırım için hazır daire almayın. Güvenilir firmalardan topraktan girin. Huzurlu İnşaat'ın şu anda bir kuruş vergi borcu veya SSK borcu yok. Buradan ev alanlar yalnızca bir daire almadılar, kaliteli bir site aldılar. Ev sahiplerine hayırlı uğurlu olsun. Güle güle ve muhabbetle oturun. Birbirinizi kırmayın. Buranın güzel komşularla dolu olacağına inanıyoruz. İnşallah başka açılışlarda ve anahtar tesliminde beraber oluruz'' ifadelerini kullandı.

ANAHTARLAR TESLİM EDİLDİ
Konuşmaların ardından, yönetim kurulu ailelere anahtarları teslim ederek tebrik etti. Daha sonra dualar eşliğinde kırmızı kurdele kesilerek sitenin açılışı yapıldı ve konuklara yemek ikramında bulunuldu.

Zerrin SOMUNCU