Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır, 3-0'lık 1461 Trabzon galibiyetiyle kendilerine güzel bir yol açtıklarını belirterek, "Çok temiz ve şaibesiz bir galibiyet aldık. Bu çok değerli 3 puan camiamıza hayırlı olsun. Oyuncularımı kutluyorum" dedi

HERŞEYİ YAPTIK
Kırmızı- Beyazlılarda 3-0'lık 1461 Trabzon galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşandı. Teknik Direktör Engin Korukır da sevincini, futbolcularıyla paylaştı. Korukır, basın toplantısında ise, "Güzel ve değerli 3 puan camiamıza hayırlı olsun. Futbolcularımı çok özel kutluyorum. Özellikle ikinci 45 dakikadan çok büyük keyif aldım. Futbolcularım antrenmanda çalıştığımız her şeyi ikinci yarıda sahaya yansıttılar. Bu bir 90 dakikaydı ve bitti" diye konuştu.

GÜZEL BİR YOL
Korukır, "Rakibimizin puan cetvelindeki yeri çok sıkıntılı da olsa çok disiplinli bir takım. Böyle takımlar direnç gösterdiği zaman sizin de onlara daha fazla direnç göstermeniz lazım. Biz bu direnci 2. yarıda çok iyi gösterdik. Neticede çok temiz ve şaibesiz bir galibiyet aldık. Hakem dörtlüsünü de tebrik ediyorum. Kaybetseydim de aynı şeyleri söylerdim. Önümüzde güzel bir yol açıldı. Deplasmanlardan getireceğimiz güzel puanlarla hangi yola gideceğiz, hepsini gösterecek" dedi.