Özel Matematik Fen Bilim Anadolu Lisesi, yönetim kurulu, öğretmen, öğrenci, veli ve öğrencilerden oluşan kalabalık ve coşkulu bir davetli topluluğu ile Dünya Wedding Port'ta 3. mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

İNANCIMIZ TAM

Törende konuşma yapan Özel Matematik Fen Bilim Anadolu Lisesi Kurucusu Güner Aydemir, "Öğrencilerimizin bizlerden aldıkları eğitimle, doğruyu savunan avukatlar, adil karar veren hakimler, Hipokrat yeminine bağlı doktorlar, çalışmalarıyla uluslararası başarılara imza atan mühendisler, diğer meslek gruplarında uzman bireyler olarak yerlerini alacaklarına inanıyoruz. Ulu Önder Atatürk'ün izinde ilelebet laik Türkiye Cumhuriyeti'nin koruyucuları ve savunucuları olacaklarına inancımız tamdır. Başarılarımıza katkı sağlayan özverili, çalışkan, idealist idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkürü bir borç bilirim' dedi.

UNUTULMAZ ANLAR

Törende, okul birincisi Zeynep Onur, okul ikincisi Mert Güner, okul üçüncüsü Mehmet Bahar diploma, çiçek ve hediyelerini Kurucu Güner Aydemir'den aldı. Sonrasında sırasıyla idari kadro ve öğretmenler, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. Öğrenciler, hayat yarışının şimdi başladığını dile getirerek, Matematik Fen Bilim Anadolu Lisesi'ni başarılı ve iyi bir şekilde temsil edeceklerine inandıklarını ve bu gururu yaşatmaya devam edeceklerini dile getirdi.

MEZUNİYET YEMİNİ ETTİLER

Okul birinciSİ Zeynep Onur, Türk Bayrağı'nı ve okul flamasını 11. sınıflar birincisi Ayten Su Gevez'e devretti. Diplomalarını alan mezunlar, hep bir ağızdan mezuniyet yeminlerini etti. Mezunlar, "Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, Cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz. Her zaman her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize, namus ve şeref sözü verir, kendimizi büyük Türk ulusuna adarız" sözleri salonda büyük bir coşkuyla karşılandı.

Öğrenciler sonrasında mezuniyet pastalarını kesip, keplerini havaya fırlatark geleceğe ilk adımlarını attı. Tören bitiminden sonra tüm misafirler DJ eşliğinde eğlenerek unutulmaz bir akşam yaşadı.