Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin; Gazipaşa, Fatih ve Gökçesu Mahallelerini ziyaret ederken, ilçedeki okulların hazırladığı 3 serginin açılışına katıldı. Başkan Şahin, Lokantacılar Derneği ve Sürmeli Mahallesi Derneği ile iki ayrı iftar yemeğinde hemşehrileriyle beraber oldu. Başkan Şahin, 280 bin metrekare alana sahip Bafra Asri Mezarlık'taki temizlik ve bakım çalışmalarını inceledikten sonra belediyeye ait aşevinde ihtiyaç sahibi ailelere yemek yardımında bulundu.

BİRLİĞİMİZ SÜRECEK

Her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Başkan Şahin, "Göreve geldiğim günden bugüne her zaman halkımızla beraber oldum. Vatandaşlarımızın mutlu ve acı günlerini paylaştık. Hiçbir ayırım yapmadan toplumumuzun tüm kesimleriyle 'Bafra olarak büyük bir aileyiz' anlayışı içerisinde olduk. Halkımızın her ferdini kucaklamaya çalıştık. Halkımızla beraber olmanın yanında muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla sürekli istişare içerisinde hareket ettik. Bafra dışındaki hemşerilerimizin etkinliklerine katıldık. İlçemizde düzenlenen tüm etkinliklere destek verdik" dedi.

HİZMET ÇITAMIZ YÜKSELDİ

İnsan merkezli bir belediyecilik yürüttüklerini ifade eden Başkan Şahin, "İnsanlarımızın hizmet beklenti çıtası yükseldi ve bunun farkındayız. Tüm imkanlarımızla bunu karşılamaya çalışıyoruz. Bafra için düşündüğümüz önemli projeler bir bir hayata geçecektir. Kızılırmak Sedde Projesi, Otogar, Sebze ve Meyve Hali bu projelerin en önemlileridir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz bey söz vermiştir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu hizmetler halkımızla buluşacaktır. Ayrıca yaklaşık 1 ay sonra ilçemizde yeni bir asfalt seferberliği başlatacağız" diye konuştu.