Adnan Ölmez Ortaokulu'nda yılsonu sergisi heyecanı yaşandı. Öğrencilerin bir sene boyunca yaptıkları birbirinden güzel çalışmaların yer aldığı Bilim-Sanat Sergi'sinin açılışına katılan Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'e, okula ve eğitime sunduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Açılışa Ölmez'in yanı sıra İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hıdır Okçu, Okul Müdürü Münir Çalışıcı, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Sergi açılışı öncesi konuşan Okul Müdürü Münir Çalışıcı, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

ACI BİR GÜNE UYANDIK

Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, serginin açılmasında büyük emek veren öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür ederek, Türkiye'nin acı bir güne uyandığını ifade etti. Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasından dolayı büyük üzüntü yaşadıklarını kaydeden Ölmez, şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, 'Hepimizin acısı çok büyük, Türkiye hepimizin' ifadelerini kullandı.

ÖLMEZ AİLESİ, EĞİTİMİN YANINDA

Son olarak konuşan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu ise Güneydoğu'dan gelen acı haberlerden dolayı üzüntü içerisinde olduklarını söyleyerek, şehitlere rahmet diledi. Eğitim-öğretimin son günlerine yaklaşıldığını belirten Numanoğlu, tüm okullarda bir heyecan olduğunu söyledi. Eğitime olan desteklerinden dolayı Adnan Ölmez'e teşekkür eden Numanoğlu, 'Ölmez ailesi, başta Adnan Ölmez olmak üzere Samsun'da eğitimin her zaman yanında. Bu vesileyle Ölmez ailesine teşekkür ediyorum' diye konuştu.

ÖĞRENCİLERDEN ÖLMEZ'E HEDİYE

Konuşmalardan sonra Okul Müdürü Çalışıcı, katkılarından dolayı Ölmez'e teşekkür plaketi verdi. Ardından öğrencilerin bir sene boyunca emek verdiği serginin açılışı yapıldı. Sergide yer alan çalışmaları tek tek inceleyen Ölmez, öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrenciler ise renkli kağıtlarla yaptıkları kitap ayracını günün anısına Ölmez'e hediye etti.

Zeynep Irmak ÖCAL