Samsun Haber: Son dönemde, ilçenin hemen her yerinde gerçekleştirilen yatımlar ve dönüşüm faaliyetleri ile adeta şantiyeye dönen Terme'de, belediye tarafından modern görünüme kavuşturulma çalışmaları hız kesmiyor. Orman ve denizin iç içe olduğu nadir yerlerden biri olan, ilçenin el değmemiş sahillerinde çalışmalarına hız veren Terme Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler düzenleme, temizlik ve bakım çalışmaları yapıyor.

AHŞAP ÇİT DÜZENLEME

Her alanda marka kent olabilmek için Terme'nin sahip olduğu tüm değerleri en iyi şekilde kullanmaya gayret ettiklerini dile getiren Belediye Başkanı Şenol Kul, ilçenin Yalı Mahallesi sahillerinde ahşap çit ve çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

40 KM SAHİL BANDI

Belediye olarak sahillerde yaz sezonuna hazırlık çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Kul, 'Yaklaşan yaz sezonunda halkımızın daha temiz ve güvenli bir ortamda sahillerimizden ve denizimizden faydalanabilmeleri için çalışmalarımız yoğun şekilde devam ediyor. Terme sahillerinin düzenlenmesi öncelikli projelerimizden birisidir. İlçemizin sahil şeridini vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri yerler haline getireceğiz. Yaklaşık 40 kilometrelik sahil bandında tamamlanan ve hayata geçecek projelerle Terme sahilleri Akdeniz'i aratmayacak' dedi.