Samsun Haber: Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi Çatalarmut Parkı yanında dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, silahlı saldırıya uğrayan Köksal Yılmaz (23) ağır yaralanmış, arkadaşları tarafından yaralı olarak götürüldüğü Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde hayatını kaybetmişti.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri silahlı saldırıyla ilgili Mustafa S. (21) ve yanında bulunan arkadaşı Mahmut İ.'yi (25) kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Yapılan araştırma sonucu ölen Köksal Yılmaz'ın yanında bulunan arkadaşları O.K. (19) ve S.H.'nin (22) içinde bulunduğu otomobil seyir halindeyken Mustafa S. ve Mahmut İ.'nin içinde bulunduğu otomobille karşılaşınca araçtan inen Köksal Yılmaz'a diğer araçtan ateş açıldığı ortaya çıktı. Mustafa S., eski eniştesi olan Köksal Yılmaz'a tabancayla kendisinin ateş açtığını ileri sürdü.

Cinayet Bürosu ekipleri olay sırasında Köksal Yılmaz'ın yanında bulunan ve vurulunca hastaneye götürüp kaçtıkları iddia edilen O.K. ve S.H.'yi de yakalayarak gözaltına aldı. Polis olay yerinde 1 adet tabanca ele geçirdi. Polisteki sorgusu tamamlanan 4 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.