YENİDEN SÜPER LİG

Samsun 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Cedit Ilıcaspor 1 yıl önce düştüğü Süper Amatör Lige, şampiyon olarak yükselmeyi başardı. 1985 yılından bu yana Samsun amatörüne çeşitli hizmetler veren 2011-2012 sezonunda faaliyetlerine ara veren kulüp 2013 yılında yeniden Mustafa Kumbasar başkanlığında kapılarını yeniden açtı. Kulübün yeri gelir başkanlığını, yeri gelir hocalığını, yeri gelir malzemecisi olan başkan Kumbasar'ın ağabeyi Mehmet Kumbasar, yaptıkları tüm çalışmaların mahalleli gençlerin yararına olduğunu söyledi.

SPORA TEŞVİK EDİYORUZ

Geçen yıl düştükleri Süper Amatör Lige 1 yıl aradan sonra yeniden şampiyon olarak döndüklerini belirten Mehmet Kumbasar, "Cedit Ilıcaspor Samsun amatörünün köklü kulüplerinden birisidir. Burada nice yıldız oyuncular yetişti ve yetişmeye de devam ediyor. 1 önce şanssız bir şekilde düştüğümüz Süper Amatör Lige yeniden çıkmayı başardık. Biz azim ettik, çok çalıştık ve bunu başardık. Takımımızın çoğunluğu mahallemizin gençlerin oluşuyor. Asıl hedefimiz gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak onları spora teşvik etmek. Yeni sezonda bambaşka Cedit Ilıcaspor sahada olacak"dedi.

ÖNCEL VE TOK'A TEŞEKKÜR

Okul-kulüp işbirliği içerisinde çalışmalar yapacaklarını da belirten Mehmet Kumbasar, " İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, bizlere çok destek oluyor. Kendisi Gençlik Parkı içerisinde yer alan sahayı kulübümüze tahsis etti. Bunun yanısına kulüp binası olarak kullanabileceğimiz bir yer inşa ediliyor. Kendisine ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel'e mahallemize vermiş oldukları büyük desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Onlar sayesinde mahalle gençlerimiz kötü alışkanlıklardan uzak duracak ve spor yapacak"diye konuştu.

ESKİ GÜNLER ÇOK YAKIN

Son olarak Süper Amatör Ligde hedefe takım yapmaya çalışacaklarını belirten Kumbasar, "Ligde hedefe ulaşmak için farklı bir takım yapacağız. Süper Amatör Lig çoğu kategoriye zorlu ve çetin. Bunun biz bilinci içerisinde hareket edeceğiz. Tesislerimiz tamamlandığında altyapımız da atağa geçeceğiz. Çeşitli projelerimizi bu çatı altında gerçekleştirmeye çalışacağız. Bünyemizde 300'e yakın lisanslı sporcu var. Sadece futbol değil, voleybol, hentbol, atletizm ve masa tenisi kategorilerinde de kulüp olarak yer alıyoruz. Şunun farkında içerisinde olacağız ki Cedit Ilıcaspor eski şaşalı günlerine geri dönecek. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın"dedi. Salim YILDIZ-ÖZEL